Klanten aan het woord:

We zijn zeer tevreden over de manier waarop Gerrit en zijn team bij ons een doorbraak en verbouwing van de garage tot prachtige woonkeuken hebben gerealiseerd. Op de kwaliteit van het werk niets aan te merken maar belangrijker nog: Wijmer Bouw heeft er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat het werk - ondanks enkele tegenslagen - toch op tijd af kon komen. Dat hebben we zeer op prijs gesteld. Alle mensen die bij ons hebben gewerkt waren vriendelijk, netjes en vakkundig. Afspraken werden nagekomen en waar we moesten overleggen of zaken wijzigen gebeurde dat in goede sfeer en welwillendheid. Kortom: wij zouden Wijmer Bouw B.V. aan iedereen willen aanbevelen.

Paul Koopman en Gemma ButersOK


Eind vorig jaar heeft Wijmer Bouw B.V. ons enorm uit de brand geholpen door - na een forse lekkage - alle noodzakelijke stappen voor ons te regelen. Het meeste konden we zelf maar diverse bouwkundige werkzaamheden hebben we toch via een bouwbedrijf moeten laten doen.
Regelmatig bezoek van Wijmer Bouw B.V. gaf ons het gevoel dat ze er bovenop zaten en het is fijn dat je voor alle werkzaamheden één aanspreekpunt hebt. Ook de tips die ze ons gaven bij de werkzaamheden die we zelf hebben uitgevoerd hebben ons een hoop geld bespaard.

Willem en SandraOK

 


Sinds kort bieden wij klanten de mogelijkheid hun ervaringen met Wijmer Bouw B.V. op de site te plaatsen. Ook u kunt als klant een oordeel geven over de wijze waarop u de door ons uitgevoerde werkzaamheden hebt ervaren.

Uiteraard worden alle door u verstrekte gegevens vertrouwelijk behandeld.


Beoordeling / Ervaring met Wijmer Bouw B.V.

Gegevens klant:  
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Oordeel